En solig och kall höstdag =(

Det finns inget jag avskyr mer än hösten och vintern. Verkligen hatar mörkret och kylan!
Jag blir så deptimerad av mörkret. För när klockan är två på e.m och det är mörkt tycker min kropp att det är dags att sova. Är trött större delen av det mörka halvåret. Å alla dessa minusgradet. Bara bökigt att behöva klä på sig en massa kläder för att inte frysa.
Förra vintern var ganska ok med tanke på temperaturen. Var inte så kallt men det var likförbannat mörkt =( Snön lyser i alla full upp vardagen med sin vita glans. Det kan va lite snö och några minus hela vintern. för de blir så mycket ljusare ute med lite snö. Men absolut inte mer än 10 minus!
Jag skulle lätt kunna sova alla mörka timmar på vintern. När det är mörkt då ska man ju sova för då är det kväller =)

Ett litet minus för sommaren är att då kan jag inte sova så mycket...För då är det ljust i stort sätt dygnet runt. Men jag tar heller det och har värme och ljus dygnet runt =)

Har bokat tid hos optikern idag..Fan jag som verkligen inte vill, troligtvis lär jag ha glasögon, iaf vid datorn och tv. Det får visa sig den dagen som det är dags....!

Har funderat på om mitt magont har något med jobbet att göra? HAr oftast ont de dagar jag jobbat. Har varit ledig två dagar nu och inte haft några problem med magen alls...
Återstår att se nu när jag ska jobba hela helgen.

Men lördag ska jag ut med brudarna =D
Jag hoppas verkligen att Alex och Maria förljer med =) Skulle vara så kul. Har inte festat med dem sen i början av april. det var till och med innan jag fyllde år =( Miss you girls!
Å Alex ska flytta in till stan =) Tycker jag är bra. Närmare än Hedesunda ;)

Tänk om klockan kunde gå fortare ibland. Att den kunde bli 18 så jag kan åka till stallet...Amelie ska provrida Canoó idag och lilla jag ska rida Popcorn ;) Alltid ku latt få rida någon annan ibland.
Jag hoppas att de funkar ihop för jag vill inte börja leta någon ny som ska hjälpa mej. Har ju funkat så bra med Amelie.

Två timmar kvar =) Ska åka till Klaus och köpa hästmat innan också. Blir en dyr dag idag. Blää hatar såna dagar då pengarna bara ryker iväg. Rinner som sand ur en hand.

.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0