Dunk dunk.....

Lördag och det  är kanon väder. Nicole ligger i sängen med sprängande huvudvärk =(
Jag kände att något var på gång när jag skulle åka ut till Valbo. Dum som man är ibland så sa jag "jag är bara lite trött".
Fick en konstig blick av kärleken då...
När jag står och skottar skit så smäller de till i sakllen och då inser jag hur fel jag haft. Försöker tänka på vad som är vaktigast att avklara innan jag måste bege mig hemåt.
Går och fångar mitt yrväder i hagen för att ge honom lite mat. De tjuter och dunkar i huvudet. Pussar lite på honom och tröstar mig med att jag inte kan rida i de fina vädret pga "halt" häst. Han har lite ont i ett ben men han får skylla sig själv. Det går så när man smiter!

Räsar iväg till mamma och hämtar ett bord. Klappar lite på hundarna och åker sedan hem.
Stoppar i mig ipren väldigt fort och nu ligger jag här i sängen....

Lite trött var det va?

Tror det var något mer som spelade in i denna huvudvärk. Det är inte vanlig huvudvärk heller. Det är någon konstig värk, det trycker så konstigt!

Ska försöka plugga lite funk nu!
Uppkörning på gång snart och jag vill verkligen klara mig.

Ska försöka sova lite med för jag har fullt upp ikväll. Brännboll, fest hos Rebecka och säkert lite bilåkande med Robin och Älskling =)

natti natti

Mörkt

Kväll och det är mörkt ute medan jag sitter i den mörka och tysta lägenheten i Stigslund som ska vara mitt hem. Det är bara jag och firrarna hemma.
Tyst, mörkt och kallt. Kanske hämta täcket??? Mysig

Nu har jag blivit 21 år gammal. Hade kalas hos päronen i helgen och det var som på alla andra kalas. Inget märkvärdigt. Lite paket och sådand. Standard helt enkelt.

Har gjort illa mn lilla rygg. Vet inte vad det är för fel men något är det helt klart. Svårt att gå och en jävla massa verk. Går på smärtstillande nu =(
Lär uppsöka en doktor om de inte blir bättre. Buhuuu....

Uppkörning???
Ja, tack.

Jag är så less på den där uppkörningen nu!!!
Men det är bara så...En del är idioter och förstår inte bättre!

Ni som tycker att jag är dålig på att höra av mig ska inte säga något om det. Jag har sagt att jag kan och ni säger "jag hör av mig" men inte hör man något.
Ska man ses så ska de vara från båda håll. Inte bara den ena som hör av sig.
Är less på det nu. Vill ni se mig så vänta inte på att jag hör av mig. Ni ligger bollen hos ER!!!!

Imorgon börjar jag och Sara med att tvätta den gula lastbilen. Vi påbörjade en städning av den idag eftersom v haft den varje dag ett tag nu.
Å vad händer?
Jo, idag när vi påbörjar en städning som vi ska göra klar imorrn så visar det sig att vi inte ska ha den imorrn. Utan vi ska ha Norway.
Bästaste Norgebilen. Jag klagar absolut inte eftersom vi tjatat om denna bil hur länge som hellst.
Denna bästa bil som jag fick mitt C-kort med samt den jag kommer få CE med. änker då inte köra upp i någon annan bil.

Envis och tjurskallig?

Fredagen den 11 april

Idag är det fredag och jag slutade skolan kl 12.00 idag =)
Med stor förväntan åkte jag till stallet för att rida men...Skit på dig Nicole. Canoo hade tappat en sko. Någon som tycker det är ovanligt?
Så en av mina födelsedagspresenter blir imorrn när Fille kommer och skor om min häst. Stackars Sandra, hon som skulle ha odjuret imorrn. Men hon får rida på söndag istället. Känns så dumt att "ta" en dag av henne.

Är hos mina päron och bakar just nu. Ska ha kalas här och de tänkte ju inte baka åt mig =( Va här och bakade i söndags också. Det går framåt men det tar ju sån tid.
Sen kommer Danne hit och så ska vi få mat =D
Slipper jag laga något.

Jobba i helgen. Hade varit sköj att göra något annat men jag behöver pengarna.

Har fattat backninge nu. Så nu är det bara till att finslipa. Min och Saras uppkörning har blivit flyttad 5 ggr nu. Så less.
först den 8 April sedan 16 sedan 14 sedan 21 sedan till ett datum som jag inte tänker skriva här ;)
För det är HEMLIGT!

Väntar på att köksslaven Johan ska bli klar med diskmaskinen så jag kan sätta igång med tårtan =P
Efter den är allt klart =)

Mörbultad

Idag är en sådan dag då det känns som att jag blivit överkörd av en traktor. Och ja, det finns en anledning till detta.
Jag kan garantera att Danne hade sin livs roligaste dag i stallet igår. Vi tog hästen och gick ner till ridbanan vid Mackmyravägen (ca 1 km från stallet) där jag skulle hoppa med Canoó. Jag vet inte vad det var med min häst men någonting var det iaf. Han körde ner huvudet mellan benen och slog med framhovarna (ungefär så som Hitler gjorde sin hälsning med handen). Försökte få fason på honom i ca 40 min men utan vidare bra resultat. Jag var helt slut och hade en vild häst. Vi satt upp ett hinder och jag hoppade, väldigt nära att jag flög av.
Både Danne och jag konstaterade att det var vära en vurpa och sedan hoppade jag igen.

Inte lika lyckat. Efter hindret gör han ett bocksprång och svänger medan jag fortsätter raktfram. AjAj. Hästen är lös! innan han inser det fjollar han sig på banan stannar plötsligt upp och kollar sig omkring.
Inser att han är lös och drar iväg som en avlöning utfrån banan. Blir dock lugn när jag ser hans väg val och att han tagit sig över "stora vägen" väl behållen.
Får skjuts av en snäll tjej som bor vi banan upp till stallet där jag tror min häst är.
Mycket riktigt. När vi svänger in på stallplanen kommer Sofie och går med min häst.
Allt slutade bra =)
Väldigt öm i hela höger sidan idag men inget värre än blåmärken.

Massa ris till de bilister som tutade på Canoo när han sprang ut mitt i vägen. Det hade varit bättre att bara stanna och vänta.
Det är ett stort djur som kan ställa till med mycket skada.

Det värsta är att han älskar att rymma. Bara för att leka. Visst det är kul på stallplanen men inte när man är långt hemifrån.

Idag tänkte jag ta en lång ridtur och springa av honom men vad tror ni hade hänt?
De hade lekt i hagen och en sko satt som ett cp. Så de fick lov att bli en promenad istället.
Å ingen hovslagare som svarar i telefonen heller =(

En till häst sak! Tänderna är raspade och allt gick bra. över mina förväntningar pga att han är tokrädd om munnen. Men lilla älsklingen var duktig. Veterinären höll på max 15 min från de han fick lugnande tills han var raspad och vaxinerad =)

Helgen har varit helt ok.
I fredags somnade jag nog före 21.30. skönt skönt.
Lördag. hehe ramlade jag ju av hästen ;) Sen på kvällen en massa bilåkande...
Idag..Väldigt lugnt.. Sitter hos mamma i Välbo. tror älsklingen kom nu med =)

Äta mat =)

Ännu en dag

Nu har ännu en dag passerat och jag sitter hemma i Stigslund och väntar på min älskade =) När klockan blir så här mycket så blir de att jag nästan räknar minutrarna tills han kommer.
Det kallas i alla fall kärlek.

Idag har jag klarat mitt hjullastarkort. Skrivning och uppkörning =)
Yeah

Var på köpis med mor och bror idag. Inhandlade några tröjor och linnen (var i stort behov av) och ett par skor. Ett par jogging skor!?
Svimma inte nu men....Sanningen är hård ibland men.....Tänkte att jag efter lite konditions träning ska kunna jogga med Canoó. Tanken är god och jag tänker verkligen försöka. (Det är inte någon 20 års kris)
Jag tänker inte låta min mamma vinna över mig i träningen. Registrerade mig på en sida hon är med på så jag kan hålla koll på henne.

För att slippa alla missförstånd som lätt kan uppstå nu så..
Jag ska börja träna mest för att få upp kondisen och musklerna, vilka jag behöver för ridningen. INTE för att gå ner i vikt. Självklart kommer jag att göra det ändå, men det kan jag inte styra över.

Appropå missförstånd och fel tolkningar. Skrev just ett inlägg till mamma om träningen. Jag skrev ungefär så här
"Jag ska vinna över dig. Imorron ska jag rida hårt och länge"
När jag tryckt på "send" insåg jag vad jag precis skrivit. Det kan ju missuppfattas. Hon förstår nog vad jag menar men ändå =P

..................................

VÅR

Nu känns det verkligen som vår i luften. Varm luft, den där sura vårlukten som stryker sig förbi ibland. Massa fåglar som kvittrar och en uppkörning som närmar sig ;)

Jag lär säga att det här har varit en bra dag. Jag och Sara byggde "Den Alborgiska muren" idag när vi räsade hjullastare. Men självmordsbombaren och finnen förstörde muren efter ett tag. Då blev jag sur och åkte därifrån.
På eftermiddagen var det en massa pluggande. Tyvärr så fick vi "turen" att ha en sjungande Olsson som underhållning under fikarasten. Svårt att hålla sig för skratt under den icke fintoniga sången! Förlåt Olsson, men det lär förfärligt.

Gjorde sommar i stallet också. Tog bort broddarna idag. Efter den lilla olyckan som skedde.

Schenker ringde upp mig idag och ville att jag skulle komma dit och prata jobb =) Blev väldigt glad.
Efter någon timme ringde pappa och sa att Tommy kunde låta mig provköra en lastbil hos dem för ev jobb =)
Då kände jag mig populär =D
Får se vart jag hamnar. Men det ser ljust ut i alla fall. Känns sönt.

Och så har vi helgen ;)
Vissa vet vad som hände i helgen andra inte. HAHA.
Hade utsläpp också vilket inte var så trevligt i söndags av olika anledningar. I lördags var vi hem till Rebecka och Johannes och åt. Hade trevligt, lite FÖR trevligt. Blev biljard senare på kvällen.
På tok för påverkad för att kliva upp kl 7 dagen efter och köra bil men kung på biljard =D
I vilket fall så blev det en vinglig promenad hem vid 1-2 tiden och söndagen ska jag inte nämna något om ens. Spec inte Danne!
de som vet gör de. Resten behöver inte!

Nu tänte jag försöka vara duktig att läsa lite funk innan my big love kommer hem till våran ensama lägenhet =)

RSS 2.0