Lastbilschaffis ;)

De ringde från YA imorse och sa att jag hade kommit in där. De hade velat att jag skulle komma redan idag men jag jobbar ju. Imorrn ska jag dit =D
Jag och Sara i en lastbil. Har svårt att tänka mej att JAG ska köra något så stort!!!
Det ska bli roligt.
Mindre roligt att inte få de roliga lönebrevet varje månad =(
Kommer va betydligt mindre men de är det värt.

Va på bio igår och såg råttorna =) Den va rolig. Men kortfilmen innan va nog roligare. Skrattade så jag fick ont i magen =D

Ska snart tillbaka till jobbet. Tog lunch hemma idag. Tillbaka och göra de 4 sista timmarna.

......

Utelämnad till hela världen

Idag känner jag mig som världens ensamaste människa. Skulle ha jobbat men fick veta igår em att så skulle de inte bli. Finns inget jobb åt mig idag så jag sitter här helt ensam. Finns jättemycket jsg skulle kunna göra men jag känner mig så....ensam bara.
Vet inte varför det är så, det bara är så.

Jag och Canoó var ut på en promenad med Frida och Cashmira idag. Han var lite fundersam över att jag gick bredvid. jag brukar ju sitta på hans rygg i vanliga fall. Men inte idag.
Igår hade jag kunnat strypa hästarna. Alla fyra hade race när jag skulle försöka fånga min. de sprang och sparkade och hade sig. Tillslut började Canoó galopera runt mig i en cirkel. Precis så stor att jag inte fick tag på honom. Häst jävel. Tillslut stannade han och såg skit nöjd ut. Då var jag arg! Fick ta in honom men han bara jassade omkring och dummade sig. Ibland är han billig!

Försöker komma på något jag kan fördriva tiden med ett tag. Skulle behöva städa men är inte ett dugg sugen. Lovade att börja med maten vid 16 men dit är de långt kvar. Lär försöka hinna in till pappas jobb och tvätta bilen idag. Den ser ut som fan! Ser knappt vad det är för färg på den! ops.
kanske träffa mina damer idag =)

Kärleken jobbar ju till 22 =(
Så jag har mycket tid på mig att göra något tills han kommer hit =D

DjTiesto 1 november?

HÖST

Nu sitter man här framför datorn och degar en solig höstförmiddag i väntan på att man ska åka och jobba. En sån här dag är jag glad att jag jobbar ute och inte inne på ett hus. Får vara ute och njuta lite av denna vakra dag =)
Synd bara att det är så kallt ute idag och att det blir mörks så himlans fort och då blir det ännu kallare. Kanske skulle tjuva åt sej en bil till kvällspasset? det går ju att cykla fram till lunch men efter behövs nog en bil..maby the rallygolf ;)
Nu när jag tittar ut genom fönstret så ploppar det upp en sak i mitt huvud som jag vill göra! Rida. Jag vill ut och rida i det fina vädret. En riktig lång skogstur och bara strosa runt rejsa lite där det går. En riktig bustur. Men då har jag två problem som gör att det inte går. Det första: Jag börjar jobba om två timmar. Det andra: Amelie ska rida  honom idag. Hoppas på lika bra väder imorrn när jag ska ha min kärlek själv :D

Det känns inte nå roligt alls nu när man vet att mörkret är på väg. Det kommer allt närmare för varje dag. Blir så trött under vinterhalvåret. Skulle kunna sova mej igenom dagarna =(
Det är tur att jag har några ljus som lyser upp min tillvaro, ni vet vilka ni är =) Plus att jag har min stora lurrventuss Canoó. Honom får man alltid pussa på och mysa med, han tycker om när man myser med honom =)

Ska försöka ta tag i det jag lär göra innan jobbet nu. Jag har en lååång kväll framför mej nu..

.............

inspiration

Inspirationen är likamed noll för att skriva här just nu. Men jag skriver ändå här för jag har inget bättre för mej.
Sitter och halvsover framför datorn i väntan på att HAN ska pallra sej hit efter jobbet. Men som sagt...det verkar ta tid. Tro mej han är kille ;)

Allt blev kattskit på jobbet. Det drog bara ut på tiden och 21.10 ramlade jag och Carina in i lokalen, å alla andra hade gått hem =(
Ledig imorrn, sova bort hela förmiddagen och inte göra något i onödan??
Morgondagen bestämms imorrn inte idag.

I fredags var det 20 års kalas hos Maria =) Mycket trevligt.
I lördags inflyttningsfest hos Alex. Roligt värre. Synd bara att det var så tråkigt på krogen. Jag och Rebecka tröttnade vid 00.30 men vågade inte gå så tidigt.
I söndags hände det mycket. Pizza ätning, biljard och bio med Maria, Wizze, Henka och Erik =P Trävligt värrä =)

Å LIlla Alex som hade annat för sej ;)

.....................

RSS 2.0