En solig och kall höstdag =(

Det finns inget jag avskyr mer än hösten och vintern. Verkligen hatar mörkret och kylan!
Jag blir så deptimerad av mörkret. För när klockan är två på e.m och det är mörkt tycker min kropp att det är dags att sova. Är trött större delen av det mörka halvåret. Å alla dessa minusgradet. Bara bökigt att behöva klä på sig en massa kläder för att inte frysa.
Förra vintern var ganska ok med tanke på temperaturen. Var inte så kallt men det var likförbannat mörkt =( Snön lyser i alla full upp vardagen med sin vita glans. Det kan va lite snö och några minus hela vintern. för de blir så mycket ljusare ute med lite snö. Men absolut inte mer än 10 minus!
Jag skulle lätt kunna sova alla mörka timmar på vintern. När det är mörkt då ska man ju sova för då är det kväller =)

Ett litet minus för sommaren är att då kan jag inte sova så mycket...För då är det ljust i stort sätt dygnet runt. Men jag tar heller det och har värme och ljus dygnet runt =)

Har bokat tid hos optikern idag..Fan jag som verkligen inte vill, troligtvis lär jag ha glasögon, iaf vid datorn och tv. Det får visa sig den dagen som det är dags....!

Har funderat på om mitt magont har något med jobbet att göra? HAr oftast ont de dagar jag jobbat. Har varit ledig två dagar nu och inte haft några problem med magen alls...
Återstår att se nu när jag ska jobba hela helgen.

Men lördag ska jag ut med brudarna =D
Jag hoppas verkligen att Alex och Maria förljer med =) Skulle vara så kul. Har inte festat med dem sen i början av april. det var till och med innan jag fyllde år =( Miss you girls!
Å Alex ska flytta in till stan =) Tycker jag är bra. Närmare än Hedesunda ;)

Tänk om klockan kunde gå fortare ibland. Att den kunde bli 18 så jag kan åka till stallet...Amelie ska provrida Canoó idag och lilla jag ska rida Popcorn ;) Alltid ku latt få rida någon annan ibland.
Jag hoppas att de funkar ihop för jag vill inte börja leta någon ny som ska hjälpa mej. Har ju funkat så bra med Amelie.

Två timmar kvar =) Ska åka till Klaus och köpa hästmat innan också. Blir en dyr dag idag. Blää hatar såna dagar då pengarna bara ryker iväg. Rinner som sand ur en hand.

.....

.....

Arg, lessen och besviken!
Hur i helvete kan man bete sig på det där sättet? Jag fattar inte.
Den som gjorde det är en stor idiot som jag aldrig mer kommer lita på överhuvudtaget...Kanke ens umgås med?

IDIOT är vad du är!!!

Lördagkväll efter jobbet

Jobbat 7-21 idag. Ganska roligt idag. Jag och Maggie var till Forsbacka några timmar och hjälpte dem med några gammlingar. Kul att får träffa lite annat folk =)

Nu är man hemma efter denna dag. En dag närmare ledighet :D Bara imorgon kvar. yes.
Måste leta på den där stödstrumpan så jag får lite stöd till min lilla fot. Kan knappt stödja på den vid vissa rörelser sen så är den så ostabil nu också.
Hur lyckas jag stuka foten när jag rider :S

Hände något lite småroligt på jobbet ikväll..jag körde på en brud. det var hennes eget fel. Hon som vägrade flytta på sig. Men det var nog bara väskan som tog i. de sa inget om det när jag gick förbi dem så...vad ska man göra när man inte vet vem av dem det var????

den här helgen har och blir inte allt för speciell. Möjligtvis att jag gör något imorgon. Är helt slut idag så jag sak nog gå och sova nu på studds. Med tanke på att jag somnade på jobbet idag också....Inte bra.

Löning på måndag och då ska jag till frissan :D då blir det en helrenovering lite här och där :D Sätta lite färg i håret, inte bara det här tråkiga blonda, fixa ögonbryn och ögonfransar....Få någon som gör ordentligt än att jag ska stressa mej igenom det när jag inser att du är det dags :D



image7'
Cadeau Frene eller Canoó som alla säger =)

Tänk att jag har köpt en häst som tycker om att gosa :D
Synd bara att han inte uppskattar att lämna hagen lika ofta som jag vill att han ska göra det =(

Natti!


Helsanering

Har sanerat min bil idag. Nu är den kliniskt ren både invändigt och utvändigt. Ovanligt för att vara min Volvo :P Den som oftast är hur skitig som hellst på utsidan och överfull med saker på insidan. Men nu är den äntligen städad, tänkte försöka hålla ordning i den nu =)

Sitter och funderar fram och tillbaka på allt jag vill göra men vet att jag inte har råd. Vågar inte ens kolla mitt konto just nu för det ekar nog där och lönen kommer inte förens på måndag...

Dagen blev inte som planerat. Han hända mycket på vägen. Ingen Rebecka och ingen Malin men det slutade med en Micke som ställde upp =D
Mycket trevligt i alla fall.
Hoppas jag får träffa min lilla Rebecka imorgon i alla fall. Annars jävlar ;)

...

bara en massa hästande...

Idag har jag bara gjort en enda sak känns det som. Har jag inte varit i stallet så har jag handlat hästsaker. Jo, jag var hem och sov mellan 7.40 - 11.00 och så var jag hemma och åt någon timme också. Kul va?
Less på stall nu. Å så har jag sån tur att jag ska släppa ut hästarna imorrn igen :D Jag är sååå överlycklig. Fast imorrn ska jag inte vara där i onödan. Släpper ut odjuren åker hem och städar bilen åker tillbaka vid 11-12 och rider och fixar allt och sen får det vara nog!

Det hände något väldigt roligt idag när jag och mamma var ute och letade nya transportskydd till Canoó. Var in på Ryttarstugan och frågade och tjejen var så artig och visade oss skydden. HA HA de hade bara ljusblå, rosa och ljusgröna. Då sa jag
"Såna där vill inte jag ha. Det är inte någon liten ponny jag har det är ju en storhäst"

Tjejen svarar snabbt
"De är faktiskt väldigt fräsiga på"

Sen vände hon på klacken och gick. Hon blev riktigt sur. Jag ger mej fan på att hon hade såna gulliga skydd till sin häst :P
Skulle aldrig ha ett par ljusa transportskydd! De ska va ljusa för de blir skitiga på engång.
Åkte till Hööks och hittade ett par mörkblå. Skit bra plus att de var förstärkta längst ner. Så det löste sej ändå :D

Har hunnit med tågträning med Canoó också. Det var så farligt att han började klia sej på benet iställe.
Min lilla Cadeau Frene, så gosig och snäll =)

Imorrn ska jag göra lilla Rebecka osäker :P Nä å..ska vara snäll mot henne.
Får se vad vi hittar på för något.

Lär väl hoppa i säng nu så jag får sova lite innan jag ska tillbaka till stallet :P

Flyttat och klart =D

Hemkommen från semestern nere i Ullared. Några tusen fattigare efter shopping och hästförsäkring =(
Men det kostar att ligga på topp ;)
Ingen som lider av det.

Var i alla fall mycket trevligt i Ullared. Jag och Rebecka hade vårat rum. Blev lite bråk. Förstår för jag såg till helt själv att hon blev arg på mej. Har sagt att du måste hålla i mig. Kan inte motstå vissa saker ;)

Jag hoppas att orden inte var lögn..Men just nu känns det som att allt var en lögn, tyvärr. Det kanske hinner ändra sig??
Det visar sig snart hoppas jag....

Har flyttat och hållt på hela dagen idag. Hästen som flyttat inte jag ;)
Har provat att dra häst med volvon idag..Pappa som körde för jag är inte så säker på det där med att dra släp än :P Men jobbar på det.
Kanske borde ta E - kort nu...

Så fort vi fick in honom i transporten gick det bra. Fan att han ska vara så envis. Inte ett dugg rädd för transporten bara envis. Gick in halvvägs och sen kom han på att han skulle backa ur lugnt och försiktigt. Men det tog inte mer än 40 min iaf =)
Nu är häst plus utrustning på plats =)

Så mycket som händer runt omkring mej just nu..Skulle behöva vara ledig en vecka till känns det som. Och känna efter.....

Sova nu..ska släppa ut hästarna senast 8 imorrnbitti *gäsp*

Måndag

Imorgon är det Tisdag och då bär det av till Ullared :P Göra av med lite av slantarna man har fått ihop nu i sommar. Ska bli väldigt roligt. Jag och Rebecka i ett eget rum och allt :P
Lär bli mycket tokigheter då..Brukar bli så.

Ska nog krypa ner i sängen nu så man är lite utvilad imorgonbitti. Lär åka härifrån kl 6.00 =( Tidigt men va fan man gör bara det här en gång om året  =P

Lär packa klart resten nu så det blir färdigt någon gång.


Så var det över igen

Då var Cityfesten över för det här året också. Kvällen blev lyckad, hade aldrig trott att vi skulle ha så kul.

Vet inte vad som hände med Rebecka men ett tag hade hon lite svårt att gå rakt, eller om hon tyckte det var roligt att försöka knuffa bort väggarna ;) Jag vet inte riktigt vilket av allternativen eller kanske till och med båda ;)

Hade lite förfest uppe på mammas jobb, blev mycket närmare därifrån. Satt där till 22.30 eller något, minns inte riktigt. Sen gick vi mot Oleary´s öltält för att leta på folket för att sedan gå till öltältet vid Rådhuset. Blev dock kvar i Oleary´s tältet för alla dök upp där till slut. Blev en del dansande och vägsyn nummer 1 gjordes av mej och Rebecka på dansgolvet. Dumma jävlar som ska knuffas så mycket. Jag landade mjukt eftersom Rebecka ramla först ;)
Blev ett väldans kramkalas när vi hittade på de vi ville träffa under kvällen :D Fick beskrivet in i minsta detalj hur det var att hoppa bungyjump, lilla Richard då =)

Lite tråkigt att öltältet och allt stängde kl 01.00 =( ställde oss utanför och pratade ett bra tag och träffade jättemycke folk som man inte träffat på 100 år kändes det som.
Då helt plötsligt kom vägsyn nummer 2. Inte alls lika trevlig som den första, den här gjorde ont. Skulle gå och prata med Jens. Jag backade och han gick rakt helt plötsligt kom det en refugkant och vi flög. Rakt ner på rygg i en vattenpöl. Jens landade iaf mjukt eftersom han landade på mej. Dyngsur, uppskrapad arm och en vittröja som blev svart :P Alla andra höll på att skratta ihjäl sej när de såg oss i en hög där på marken.

Efter många om och men började hela högen traska mot Frasses men där var det en sådan kö så vi gick vidare till Max der där blev matstopp för de hungriga =)
Mycket skratt där också. Det blir bara tok vissa dagar men varför vara allvarlig och seriös jämt? man lär passa på att ha kul så länge man kan.

Promenad till Söder för att sova. Skönt att ha sovplats så man slipper åka hem till Valbo efter man varit ut. Efter vägen droppade folket av allt eftersom vi gick förbi deras hem. Blev en del stopp också. Långa och korta.

När alla minst anade det så kom vägsyn nummer 3. Det var Rebecka som blev nerbrottad och låg raklång på trottoaren :P Bra jobbat gumman och Johannes bara kollade på och skrattade när hans snälla kompisar drygar med hans dam ;)

Blev less och fortsatte och vägsyn nummer 4 blev av, det var även den sista. Jens halkade/ramlade/la sej i en grässlänt och jag skulle hjälpa honom upp men blev nerdragen av honom i det blöra gräset...Som om jag inte redan vart tillräckligt blöt efter vattenpölen!!!

Sista stoppet innan sängen blev på någons röda opel =P Motorhuven var bekväm att sitta på. hehe. Men sen blev det äntligen sängen och sova lite.
07.15 ringde jobbet och ville att jag skulle jobba. Men tyckte inte det var så passande, var nog inte nykter då ens. Bara att somna om några timmar och inse att jag inte ville vakna nå mer idag. Var fler än jag som kände så. Rebecka låg utslagen tills våran hämtning kom. Stackars gumman som ska jobba ikväll =(

Fick veta vad vissa personer går för också. Fy fan hur folk kan bete sig. Jag förstår inte. Bryter mot de enklaste reglerna som finns. Man raggar inte på andra när man har pojk/flickvän. Det är sådant som är så enkelt men så svårt för vissa. Deras problem men...

Vissa saker har jag svårt att förstå..Hur kunde det ta lite mer än 3 timmar från de att vi gick från stan tills dess att vi låg i sängen??
Det handlar inte om någon lång sträcka.
Å varför känns det som att jag har blivit överkörd av en traktor eller dyligt idag? Vad har jag gjort?! Ok att jag har ont i armbågen men jag vet ju varför...men men..det går över så småning om =)

Sitter här och äter godis och dricker fanta medan jag tycker synd om mej själv som mår som en skit idag. Självförvållat.
Ska åka och motionera horsen när mamma kommer hem. Blir tömmkörning för det finns noll balans i kroppen idag och jag kommer inte klara av att sitta på honom.... Måste ha skjuts till stallet. Kommer inte vara körduglig förens imorgon..tidigast.
Lär börja packa till resan, åker till Ullared på tisdagmorgon =D
ska försöka göra någon nytta nu istället för att tycka synd om mej själv.

puss & kram


vissa ord....

Ibland kan hela dagen förändras för att man får höra ett par ord av någon. Att något så litet kan göra så mycket. När man vet att personen menar det också.
Det som lyfte min dag ken efter lunchen på jobbet.
Jag och Birgitta kom hem till Kjell och skulle fixa mat. Jag gick in till honom en stund efter Birgitta och då söger Kjell
"Här kommer ju min tjej också. Skulle du åka till Hollywood så skulle du få en plats där på en gång"
Jag höll inte med men han svarade bara med
*Du som är så fin platsar visst där. Du skulle få komma in på engång"
Vad gulliga mina pensionärer är ibland =)

Men vissa andra retar gallfeber på mej just nu. Blir det ett felsteg till så tar jag allt. Är så less på alla lögner och sånt nu. Det ska vara rakapuckar på engång. Inget jävla fjant.

Sitter och letar musik till Ullared nästa vecka =)
Ska bli roligt att åka dit i år igen. Fast i år är Rebecka med. Du & jag ensama i ett rum. Hur ska det sluta?

Va på lektion med Canoó idag igen. Å idag gick det skitbra :D Tränade på åttan i fyrkanter :P Gick tummen upp och så var vi lite på volten. tihi.....



image5
Jag och min blåögda bäbis ;)

Var party i lördags och då hände det mycket saker....
Så här full vart dom......

image6

....gissa om dom såg roliga ut under kvällen :P


Den sega dagen efter

Idag är jag helt slut i skallen. Fötterna ska man inte ens tänka på med alla dessa skavsår.
Kvällen var iaf trevlig. Lite drygt sällskap ibland men det sällskapet skakade vi av oss. Man kan ju inte stå ut med vad som hellst.
Myckat dansande och svängande som vanligt när det är vi två som partajar ihop =P
Var till och med en och annan 10 poängare ute ;)

Natten blev lång med en massa prat och så där.
Det mest ansträngande jag har gjort idag är att ta en promenad till Johannes och sen till affären för att köpa frukost. Annars har jag bara legat ner. Först låg jag och Rebecka ute på balkongen i solen och halvsov tills det blev för varmt. Då intog jag sängen och hon soffan i ca 2 tim. De andra som var där fick rätta sej efter det  =P

Ska slänga mej i duschen om ett tag så kanske jag vaknar till liv idag också.
Men helt klart så blir det en slödag idag.

Äntligen helg =)

Nu just idag är det fredag och just denna helg är jag ledig =D Min lilla babe är också ledig så vi tänkte roa oss på Hang Loose imorgon =P Det var väldigt länge sedan vi var ut tillsammans, sist var hon fyllechaffis =(

I förrgår red hon också. Fick prova på mina nya häst. Lär säga att jag är imponerad av henne. Men vad fan gör hon med mina hästar???
Elixir fick hon att gå på tygel utan att veta om det. Å jag som borde kunna fick honom knappt till att göra det.
Å nu med Canoó..Han gick jättefin och på vägen från ridbanan till stallet brukar han alltid försöka äta. Men inte när Rebecka satt på. Vad fan gör hon?!

Iaf galoppen sitter hyffsat på banan nu. I skogen är den så gott som klockren.

Blir soffan, film och mannagrynsgröt nu =D
Ska ladda upp inför morgondagen ;) Mycket som händer då.

:P

RSS 2.0