Glada dagar

Just nu sitter jag i soffan och degar och tittar på den rena tvätten jag lär ta itu med om en liten stund. Sa att det skulle vara klart när Danne kommer hem. Sitter här och njuter av min ledighet, arbetslös i två dagar ;)
Så här har min vecka sett ut.
Måndag & Tisdag: Backat som en liten idiot i skolan och varit grinig hemma.
Onsdag: Klarade uppkörnigen för CE =) yeeeh. Var klar klockan 9.40. Klockan 10.10 ringer Bosse Z och säger att jag fått jobbet hos dem =D Ska bara skriva på papper så är allt klart. Chauffören jag ska åka med första tiden skulle ringa mig senast idag så jag väntar.
Men att jag inte fick någon funk på uppkörningen. Jag kan inte ha glömt bort att jag haft någon eftrsom jag inte var ett dugg nervös. Skönt i alla fall att det var samma körförrättare som jag hade när jag tog C.

Absolut inget kunde förstöra min dag. Allt bara förbättrades.
Canoó gick in i transporten utan problem, min älskling och mamma krachlandade (gissa om jag skrattade) inga detaljer.
Lyckan var gjort och min dag var på topp.

Fick ut och prova Dannes peugeut eller hu det stavas. Jag kallar den för persson iaf ;) Inte ett enda motorstop fast han har enkonstig koppling. Danne blev förvånad för han trodde jag skulle få motorstop. Gissa varför jag inte fick det?
Jag är ju bäst ;)

karln här hemma har ju bestämmt att jag ska besikta P. på lördag. Han tror att det går bättre om jag gör det. Jag ska ändå upp tidigt så varför inte ställa upp?

Igår var jag och Rebecka å sprang på stan och köpis. Hittade lite smått och gått som jag tänkte åka och inhandla idag, heminredning. BLOMKRUKOR!!!!! Är se less på de fula "innekrukorna" med en plastpåse runt för att vattnet ska stanna där det behövs och inte på golvet.

Sen hade jag ju den dr tvätthögen också. Eller rättare sagt tvätthögarna. Storstäde här hemma igår men nu liggerjdet kläder överallt iställe. När vi skulle ner insåg vi att senast vi tvättade var den 2 maj å igår va den 22 maj. Inte undra på att det var så mycket tvätt ;)

Lär ta tag i allt nu så jag hinner klart innan The Big Love kommer hem från jobbet.

Separationångest

Här om dagen var jag medom ev av de versta saker jg någonsin varit med om i mitt liv. Jag hade nyss kommit hem från stallet, pratade i telefonen och lagade mat. Rätt som det är hör jag något vid dörren. Trodde ag fick reklam så jag gick dit och tittade, ingen reklam. Kikar ut genom titthålet och ser en äldre karl sitta utanför min dörr och hålla på med något.
Gjorde en axelryckning och sa till den i telefonen att han nog gått in i min dörr och tappat något som han nu plockade upp. Tänkte inte mer på det utan förtsatt med det jag gjorde.
Efter ett tag hör jag något i brevinkastet, går och tittar och ser då att någon lyser in genom brevinkastet med en ficklampa och öppnar och stänger postinkastet. Blir livrädd och det är tur att jag pratar i telefonen så personen i andra enden kan lugna mig. Oväsendet håller på i ca 15 min och jag är säker på att det är inbrott på gång.
Av någon anledning får jag för mig att det kanske kan vara så att denne person håller på att sätta mitt namn på dörren.
När öväsendet slutat smyger jag ut efter en liten stund och mycket riktigt det stod Wikström Bäckström på dörren nu. Men gissa om jag blev rädd. Mamma höll på att vika sig av skratt är jag berättade det för henne.
Förövrigt skulle familjen fira att jag flyttat ut från deras hus. Snällt va?

Det kändes konstigt att se sitt namn med postadress GÄVLE. Det har ju alltid stått VALBO. Lär erkänna att jag kände en gnutta separationångest när jag skrev Valbo på gammla adressen och Gävle på den nya. Å ännu mer ovant när jag kom hem idag och det lågg ett kuvert innanför dörren som var till mig. Å det stod en annan adress å dessutom Gävle ;)
Det kommer garanterat ta ett tag innan jag blir van med den synen men det känns bra i magen =)

Nu vet jag att en del personer tycker att jag skulle ha skaffat en egenlägenhet istället för att flytta in hos Danne. Men varför?
Vi skulle endå bara utnyttja en lägenhet. Vi funkar bra ihop och har gjort de i över ett halvår och vi har ju i stort sätt bott ihop i minst 6 månader.
Jag gör som jag vill!

Hur som hellst har jag pratat med farbron på Josef Lindberg och ska på intervju på måndag =)
Gissa om jag längtar.
Va på FracktCentralen igår och pratade jobb. För en gångs skull får man känna sig otroligt populär när det gäller jobb. Åkarna ringer var och varannan dag och vill att jag ska börja köra åt dom =)

Måste ju skriva lite om min bästaste häst också. Red på banan idag och han galopperade i BÅDA varven. Det var endast 4-5 galopp steg me ndet var galopp. ÄNTLIGEN!!!!
Jag har lyckats med att bygga upp bra muskler på honom. Nu är det bara träning som gäller så kan han nog galoppera normalt på banan också. Men han kunde stå både på fram- och bakbenen när jag gjorde galoppfattning.
Höll till och med på att ramla av en gång. Haha, men det bjuder jag på =P

Jag har två killar och båda älskar mig =)


Josef Lindberg

Idag när jag kom till skolan så fick jag höra att Josef Lindberg var inreserad av mig. Intreserad av mig?!
Hur kan det komma sig? Jag förstår liksom inte riktigt hur det gått till. Fick i alla fall numret och tänkte ringa imorgon =)

Skulle vara roligt att veta hur han fått veta vem jag är och så. Jag klagar inte det är roligt när företagen ringer och vill ha just mig!!!!!
Får höra imorgon vad de har att erbjuda mig för körningar. Skulle vara roligt om jag kunde tacka ja. Så slipper jag sitta och köra distribution i Gävle. Roligare att köra tankbil. Blir dessutom mer pengar när pengardagen kommer =)

Blir det jag och Micke hos Josef Lindberg i Sandarne?
Det blir ju kanske en bit att åka men om man trivs så är det värt det =)

Fick höra något roligt idag är jag var ute och körde.
" Om alla körde 80% av de du gör så skulle de köra så mycket bättre"

Jag tar de som att jag kör väldigt bra. Men ändå sa jag ifrån min uppkörning???
De som är insatt vet vad jag menar.
Vet inte hur länge till jag klarar att vara kvar på YA.
Tur jag har en snäll pappa som kan tänka sig betala mitt CE kort om inte YA skärper sig. Hoppas de gör de så han slipper betala. Det är ju ganska mycket pengar även om det rör sig om ett par lektioner och en uppkörning.

Men det är i alla fall skönt att bara ligga i soffan och slappa lite nu =)




Poesi

"Den som säger att sex är det skönaste som finns har aldrig varit riktigt skitnödig"
Skrivet av en okänd dasspoet

En lååååååååååååååång dag

Den här dagen började vid 02.11 när Danne ringde och ville att jag skulle komma ner och öppna porten åt honom, eftersom han inte hade någon nykel. För nykeln hade jag och vovven tagit vid 23 när vi ville åka hem.

Somnade om efter många om och men. Återigen ringer mobilen, denna gång alarmet 7.15. Bara att pallra sig upp och dra sig mot Valbo för att släppa ut Canoo & co. Fixade och donade där i ca 4 TIMMAR. Har då aldrig varit så länge i stallet på evigheter. Denna långa tid pga utrustings sanering!!!
Gjorde rent 2 träns, 1 lindell, 1 martingall och en jävla massa tyglar. Blev jättefint. Men sadeln då?
Jo min sadel och ett annat träns, skor och stövlar sanerade jag i tisdags. Så nu är allt som nytt, TOPP SKICK ;)
Synd bara på den skitigt hästen som troligtvis är hes imogon. Han lät mest som ett brandlarm idag.

sen till köpis en snabbis och till mamma för att pussa på vovven och till Hille för att åka in till stan att äta. Tummen upp.

Jag och Rebecka va på en långpromenad med lilla Cesar också =) Skönt och trevligt. Man ses ju inte så mycket nu mer =( Men lär bli mer till sommaren.
Sen på vägen hem ringde jag mamma och då blev jag utnämnd till fyllechaffis. Då var de bara att pallra sig till Valbo igen för att hämta pappa och så hände ett litet missöde. Men jag tänker inte skriva vad för Danne får inte veta ;)

Det tog en timmer för mig att åka från Söder hem till Stigslund, jag mellanlandade i Valbo.
Äntligen hemma, la mig ner och sov någon timme å nu ringde Danne nyss och väckte mig. Han skulle snart komma hem. Fixa å äta sen hämta Johan i Valbo och åka iväg på race. Får se hur det blir.

Trött. Det känns som att det blir en lååååååååång natt pga att jag ska vara i Valbo senast 8.00 imorrn. GÄSP!

Fyllechaffis inatt?

RSS 2.0