Lördagkväll efter jobbet

Jobbat 7-21 idag. Ganska roligt idag. Jag och Maggie var till Forsbacka några timmar och hjälpte dem med några gammlingar. Kul att får träffa lite annat folk =)

Nu är man hemma efter denna dag. En dag närmare ledighet :D Bara imorgon kvar. yes.
Måste leta på den där stödstrumpan så jag får lite stöd till min lilla fot. Kan knappt stödja på den vid vissa rörelser sen så är den så ostabil nu också.
Hur lyckas jag stuka foten när jag rider :S

Hände något lite småroligt på jobbet ikväll..jag körde på en brud. det var hennes eget fel. Hon som vägrade flytta på sig. Men det var nog bara väskan som tog i. de sa inget om det när jag gick förbi dem så...vad ska man göra när man inte vet vem av dem det var????

den här helgen har och blir inte allt för speciell. Möjligtvis att jag gör något imorgon. Är helt slut idag så jag sak nog gå och sova nu på studds. Med tanke på att jag somnade på jobbet idag också....Inte bra.

Löning på måndag och då ska jag till frissan :D då blir det en helrenovering lite här och där :D Sätta lite färg i håret, inte bara det här tråkiga blonda, fixa ögonbryn och ögonfransar....Få någon som gör ordentligt än att jag ska stressa mej igenom det när jag inser att du är det dags :D



image7'
Cadeau Frene eller Canoó som alla säger =)

Tänk att jag har köpt en häst som tycker om att gosa :D
Synd bara att han inte uppskattar att lämna hagen lika ofta som jag vill att han ska göra det =(

Natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0