Så var det över igen

Då var Cityfesten över för det här året också. Kvällen blev lyckad, hade aldrig trott att vi skulle ha så kul.

Vet inte vad som hände med Rebecka men ett tag hade hon lite svårt att gå rakt, eller om hon tyckte det var roligt att försöka knuffa bort väggarna ;) Jag vet inte riktigt vilket av allternativen eller kanske till och med båda ;)

Hade lite förfest uppe på mammas jobb, blev mycket närmare därifrån. Satt där till 22.30 eller något, minns inte riktigt. Sen gick vi mot Oleary´s öltält för att leta på folket för att sedan gå till öltältet vid Rådhuset. Blev dock kvar i Oleary´s tältet för alla dök upp där till slut. Blev en del dansande och vägsyn nummer 1 gjordes av mej och Rebecka på dansgolvet. Dumma jävlar som ska knuffas så mycket. Jag landade mjukt eftersom Rebecka ramla först ;)
Blev ett väldans kramkalas när vi hittade på de vi ville träffa under kvällen :D Fick beskrivet in i minsta detalj hur det var att hoppa bungyjump, lilla Richard då =)

Lite tråkigt att öltältet och allt stängde kl 01.00 =( ställde oss utanför och pratade ett bra tag och träffade jättemycke folk som man inte träffat på 100 år kändes det som.
Då helt plötsligt kom vägsyn nummer 2. Inte alls lika trevlig som den första, den här gjorde ont. Skulle gå och prata med Jens. Jag backade och han gick rakt helt plötsligt kom det en refugkant och vi flög. Rakt ner på rygg i en vattenpöl. Jens landade iaf mjukt eftersom han landade på mej. Dyngsur, uppskrapad arm och en vittröja som blev svart :P Alla andra höll på att skratta ihjäl sej när de såg oss i en hög där på marken.

Efter många om och men började hela högen traska mot Frasses men där var det en sådan kö så vi gick vidare till Max der där blev matstopp för de hungriga =)
Mycket skratt där också. Det blir bara tok vissa dagar men varför vara allvarlig och seriös jämt? man lär passa på att ha kul så länge man kan.

Promenad till Söder för att sova. Skönt att ha sovplats så man slipper åka hem till Valbo efter man varit ut. Efter vägen droppade folket av allt eftersom vi gick förbi deras hem. Blev en del stopp också. Långa och korta.

När alla minst anade det så kom vägsyn nummer 3. Det var Rebecka som blev nerbrottad och låg raklång på trottoaren :P Bra jobbat gumman och Johannes bara kollade på och skrattade när hans snälla kompisar drygar med hans dam ;)

Blev less och fortsatte och vägsyn nummer 4 blev av, det var även den sista. Jens halkade/ramlade/la sej i en grässlänt och jag skulle hjälpa honom upp men blev nerdragen av honom i det blöra gräset...Som om jag inte redan vart tillräckligt blöt efter vattenpölen!!!

Sista stoppet innan sängen blev på någons röda opel =P Motorhuven var bekväm att sitta på. hehe. Men sen blev det äntligen sängen och sova lite.
07.15 ringde jobbet och ville att jag skulle jobba. Men tyckte inte det var så passande, var nog inte nykter då ens. Bara att somna om några timmar och inse att jag inte ville vakna nå mer idag. Var fler än jag som kände så. Rebecka låg utslagen tills våran hämtning kom. Stackars gumman som ska jobba ikväll =(

Fick veta vad vissa personer går för också. Fy fan hur folk kan bete sig. Jag förstår inte. Bryter mot de enklaste reglerna som finns. Man raggar inte på andra när man har pojk/flickvän. Det är sådant som är så enkelt men så svårt för vissa. Deras problem men...

Vissa saker har jag svårt att förstå..Hur kunde det ta lite mer än 3 timmar från de att vi gick från stan tills dess att vi låg i sängen??
Det handlar inte om någon lång sträcka.
Å varför känns det som att jag har blivit överkörd av en traktor eller dyligt idag? Vad har jag gjort?! Ok att jag har ont i armbågen men jag vet ju varför...men men..det går över så småning om =)

Sitter här och äter godis och dricker fanta medan jag tycker synd om mej själv som mår som en skit idag. Självförvållat.
Ska åka och motionera horsen när mamma kommer hem. Blir tömmkörning för det finns noll balans i kroppen idag och jag kommer inte klara av att sitta på honom.... Måste ha skjuts till stallet. Kommer inte vara körduglig förens imorgon..tidigast.
Lär börja packa till resan, åker till Ullared på tisdagmorgon =D
ska försöka göra någon nytta nu istället för att tycka synd om mej själv.

puss & kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0